Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 147 проблем
Collapse
X
-
Last edited by alfista 96; d.m.y г., 18:59.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеАз пък и друго не разбрах . Върти до 140000 хил. оборота ,или над 140000хил.оборота. А относно рeмoнта колко пари струва ,ми като не ти отърват 500лв дай 1500. Ако това на снимките е турбина , значи съм правил мъ де да знам че така им викат .
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТестът е до 140 000. Но миказаха, че реално тя може да стигне до 180 000. Ремонтът излиза 650лв. без смяна на геометрията. Турбината излиза като нова. Но това е за моята 156 1.9 JTD 16V M-Jet. Колкото до ремонта, и аз бих си го направил, но нямам нито пясъкоструйка, нито някои други неща, като баланс машина например. Иначе китайският кит струва около 360лв.
/Виж снимките по-нагоре/ Затова ти препоръчвам ,за да не се подвеждат колегите по-твоите безумия , всеки твой пост да го започваш с думичката КАЗАХА МИ . За да не се набутват като теб ,примерно като със съеденителя .Last edited by alfista 96; d.m.y г., 19:01.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеМай не можеш да направиш разлика между ремонт и ремонт . Почистването на спекла геометрия също е ремонт ,защото си направил нещо което не работи коректно да работи както трябва . Но ти няма как да знаеш защото при теб нещата са -КАЗАХА МИ !!! А за да се почисти геометрия не е необходимо да имаш пясакострука .
/Виж снимките по-нагоре/ Затова ти препшоръжвам ,за да не се подвеждат колегите по-твоите безумия , всеки твой пост да го започваш с думичката КАЗАХА МИ . За да не се набутват като теб ,примерно като със съеденителя .
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение...за да не се подвеждат колегите по-твоите безумия , всеки твой пост да го започваш с думичката КАЗАХА МИ . За да не се набутват като теб ,примерно като със съеденителя .
И още един съвет преди тези думи да си сложи - Ами аз не разбирам, ама ми казаха...
Ако така беше подходил още преди месеци, то нямаше да стане за смях пред всички.
А и може би нямаше да му излезе прякора - технически инвалид-карък. Може би просто балък, защото така му казали, за да му изпразнят джобчето. И той взел, че се вързал на първите му казани глупости и гордо започва да отстоява тази позиция. Само, че като не хващаш за какво говори и се получават такива... аномалии да ги наречем.Last edited by BO; d.m.y г., 10:44.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеТова между другото е доста добро предложение.
И още един съвет преди тези думи да си сложи - Ами аз не разбирам, ама ми казаха...
Ако така беше подходил още преди месеци, то нямаше да стане за смях пред всички.
А и може би нямаше да му излезе прякора - технически инвалид-карък. Може би просто балък, защото така му казали, за да му изпразнят джобчето. И той взел, че се вързал на първите му казани глупости и гордо започва да отстоява тази позиция. Само, че като не хващаш за какво говори и се получават такива... аномалии да ги наречем.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТапишонка, както винаги не по темата, и както винаги това, което само ти "мислиш". А и мистър IQ вече ще ти приглася така, както до сега бе с/у теб
А и като гледам по принцип твоите мнения са директно по темата. Както заставаш зад такова мнение, то бъди готов да бъдеш пример за това. Ама както се вижда май друго не можа да измислиш. Опитай с нещо друго отново. Не ти се получи.
Та време е да питаш от къде съм и да решим проблема в крайна сметка. Само не разбрах кой ще ми направи "читава" диагностика на дизлеа. Човек, който не знае дизеловия двигател как работи концептуално ли?
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Здравейте колеги,имам едно питане към знаещите..От няколко дена-може би седмица като настъпя Алфата и стигна 140 км. ми сметва чека.Колата не губи мощност,след това минава ден и чека сам си изгася,така вече 3 ти път ми става.На какво може да се дължи това?
И друго питане имам,от колко оборота трябва да надува турбината,че мойта я усещам чак от около 2500 оборота.
Благодаря предварително за отговорите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Barevv Покажи съобщениеЗдравейте колеги,имам едно питане към знаещите..От няколко дена-може би седмица като настъпя Алфата и стигна 140 км. ми сметва чека.Колата не губи мощност,след това минава ден и чека сам си изгася,така вече 3 ти път ми става.На какво може да се дължи това?
И друго питане имам,от колко оборота трябва да надува турбината,че мойта я усещам чак от около 2500 оборота.
Благодаря предварително за отговорите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Barevv Покажи съобщениеДа колега дизел е колата 115 коня,няма да имам достъп до сервиз поне до вторник довършваме един обект и така...За това реших първо тука да се допитам ако някой е имал подобен проблем.
Comment
-
Колеги малко помощ за това копче,интересуваме какво означават различните режими
http://prntscr.com/ce5c8e
Comment
-
Първоначално публикувано от Barevv Покажи съобщениецирколацията в купето да разбирам че е това с стрелкичката.
а другото което искам да попитам какво е LO и HIНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment